Майстер-клас
"Технологія приготування страв з прісного тіста.
Технологія приготування каннеллоні".
25 жовтня 2017 року на базі Криворізького навчально-виробничого центру відбулося засідання секції викладачів спецтехнологій та майстрів виробничого навчання за професіями "Кухар", "Кухар-кондитер".
Теоретична частина засідання була спрямована на розкриття аспектів розвитку творчої інноваційної особистості через професійне навчання та рівень КМЗ навчання за професіями "Кухар" та "Кухар-кондитер".
Практична частина містила аспект обміну досвідом. Було проведено майстер-клас відповідно до програми підготовки робітників за професією "Кухар" - "Технологія приготування страв з прісного тіста. Технологія приготування каннеллоні". Майстер-клас провели викладач спецдисциплін ДПТНЗ КНВЦ Коваль Т.В. та майстри виробничого навчання ДПТНЗ КНВЦ - Бурак О.В. та Осадча Г.А. Страва каннеллоні була обрана з урахуванням регіонального компоненту. Гості, які були присутні отримали не тільки новий досвід, але й гарний настрій та позитивні емоції від нашого навчального закладу.
УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ МАЙСТЕР-КЛАСАХ
1.
2.
Комментариев нет:
Отправить комментарий