Коваль Тетяна Василівна
Страницы
Головна сторінка
Електронна адреса
Візитівка
Науково методична проблема
Новини
Досягнення
Технологія приготування їжі
Борошняні кондитерські вироби
Гурткова робота
Відео матеріали
Презентації
Смачненькі страви
Покрокове приготування страв
Борошняні кондитерські вироби
1. >
КОНДИТЕР 3 РОЗРЯД
Освітня кваліфікаційна характеристика
Робоча навчальна програма з предмету ТПБКВ
ТЕМА №1. Вступ
Т
ЕМА №2. Основні речовини харчових продуктів
ТЕМА №3. Характеристика сировини та підготовка її до виробництва
Комментариев нет:
Отправить комментарий
Главная страница
Подписаться на:
Сообщения (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий